Bel ons 06 - 51705675

Fotogallery

Kinderdisco Alkmaar!

Kinderdisco Alkmaar nodig? Ben jij op zoek naar een leuke kinderdisco Alkmaar voor een kinderfeestje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw kinderfeestje compleet van a tot z verzorgen. Wij hebben 25 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van muziek op bruiloften, bedrijfsfeesten, theatershows en kinderfeestjes in heel Nederland.

Kinderdisco Alkmaar is onderdeel van Wicky Entertainment dat onder andere muziek heeft gedraaid voor Joop van de Ende producties, Hans klok evenementen en Roadschow Radio 10 Gold. Wij kunnen uw kinderfeestje thuis verzorgen (afhankelijk van de grootte van uw huiskamer) of in een feestzaal verzorgen.

Bij ons kan niet alleen terecht voor een kinderdisco maar ook voor andere leuke shows zoals een drive-in show, dance classic shows en kan je bij een verlichte dansvloer huren. Bekijk onze overige diensten pagina.

  • Direct contact

    Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen gelijk contact met u op!
  • Reacties

    • Wicky entertainment heeft voor onze tweeling een geweldige kinderdisco verzorgd. Een aanrader!

      Hans & Marlies
    • Een kinderdisco van Wicky entertainment is top of the bill. Onze dochter had een leuk kinderfeestje en praat nog dagelijks over hoe leuk het was.

      Evert & Isabelle
  • Contactgegevens

    Wicky Entertainment
    Inlaat 47, 1613 AB, Grootebroek
    Tel: 0228-518770
    Fax: 0228-526508
    Mobiel: 06-51705675
    Email: info@wickyevents.nl

    Algemene voorwaarden